Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Special pentru Dia. Trebuia sa ma onorez si eu candva de promisiunea facuta. Si trebuia neaparat s-o iau inaintea Elei. :)) :))
Capsunile spalate si curatate se paseaza in blender sau cu mixerul vertical.
In alt vas amestecam laptele condensat, laptele evaporat si frisca lichida.
Amestecam cele 2 compozitii si dam vasul la congelator pentru 1-2 ore, dupa care mai mixam o data compozitia (cu mixerul vertical) si dam din nou la congelator pentru alte 2 ore.
E atat de simplu de facut si atat de buna.
In plus, putem sa ne "jucam" cu cele 2 compozitii. Eu am pus in piureul de capsuni doar 350 g din compozitia de lapte, preferand sa fie putin mai acra (capsunile nu erau dulci), iar restul compozitiei am congelat-o ca atare, obtinand astfel 2 feluri de inghetata. :)))
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult